BAS-Vind-snel-versterking-voor-jouw-financiële-organisatie
Personeel nodig?

Vind snel (tijdelijke) versterking voor jouw finance afdeling

Financiële afdelingen worden regelmatig geconfronteerd met uitdagende situaties. Een veelvoorkomend probleem is een tekort aan gekwalificeerd finance & data personeel. Dit kan leiden tot overweldigende werklasten, het missen van belangrijke deadlines en een verhoogd risico op fouten. Daarnaast kan het beperkte aantal medewerkers de besluitvorming vertragen en de strategische focus beperken.

Bij BAS Consultancy begrijpen we de impact die dit kan hebben op jouw financiële afdeling. Daarom staan we klaar om je te ondersteunen met tijdelijke ondersteuning en detachering van ervaren finance & data professionals, zodat de continuïteit van je afdeling gewaarborgd blijft.

analytics-2618277_1920-3
directe versterking van jouw afdeling

Onze finance & data consultants staan klaar

BAS begrijpt de positie waarin jouw financiële afdeling zich bevindt. Onze ervaren finance & data consultants zijn beschikbaar om jouw team te versterken. Ze bieden inzicht in verschillende scenario's en risico's die je bedrijf in de juiste richting kunnen sturen.

Met diepgaande kennis van financiële processen en systemen, en ervaring in diverse sectoren, zijn onze interim financials en data specialisten de ideale partner om jouw team tijdelijk aan te vullen. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning tijdens drukke periodes, het optimaliseren van processen of het bieden van strategisch advies. 

Samen zorgen we ervoor dat uw financiële afdeling efficiënt blijft opereren en de nauwkeurigheid behoudt die nodig is om succesvol te zijn. Met onze finance & data detachering heb je waardevolle ondersteuning en versterking van jouw organisatie, waardoor je je doelstellingen met vertrouwen kunt behalen.

cases

Opdrachtgevers

BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

Bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

Bekijk case
Sectoren

Samen jouw finance vraag aanpakken.

Wij zijn actief in diverse branches

Maak een afspraak

Hoe kunnen we je helpen?

Als betrokken partner helpt BAS Consultancy organisaties om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te halen. Dit doen we door met de kennis en capaciteit van onze interim financials blijvende waarde te creëren. Van business controllers tot financial controllers en auditors: onze consultants beschikken over sectorspecifieke kennis en kennen de financiële uitdagingen van nu en de toekomst. Wat je eindbestemming ook is, wij reizen met je mee. Meer weten over wat de specialisten van BAS Consultancy voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Contact-BAS-Hoe-kunnen-we-je-helpen-als-betrokken-partners

BAS Consultancy
Benoordenhoutseweg 43
2596 BC Den Haag

+31 070 312 20 80
info@basconsultancy.nl