Cases

Cases

Werk waar we trots op zijn

We kunnen wel blijven vertellen dat we het goed voor elkaar hebben met onze finance consultants en dat we een efficiënte, effectieve en geoliede financiële bedrijfsvoering ook voor jouw organisatie kunnen regelen. Maar volgens ons komt het beter over als we dat ook laten zien. Bekijk onze interim finance cases. Resultaatgerichte projecten waar we met trots en toewijding mee aan de slag zijn gegaan.

BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 en BAS Consultancy kennen elkaar al langer en ze weten elkaar te vinden wanneer dat nodig is. Deze samenwerking verliep zo goed, dat de diensten van BAS nu ook ingezet worden voor andere projecten en bij andere afdelingen binnen de organisatie van Servicepunt71.

bekijk case
case-fiberklaar-bas-consultancy

Fiberklaar: Supersnelle glasvezelverbindingen voor miljoenen Vlamingen

Fiberklaar is een joint venture tussen Proximus, het grootste telecommunicatiebedrijf van België en EQT.

bekijk case
BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

bekijk case
BAS-Avoord-professionalisering-zorg

Avoord: Professionalisering in de zorg met business intelligence en business control

Stichting Avoord is een in West-Brabant gevestigde zorgorganisatie die zich op het hele spectrum van de ouderenzorg richt: van verpleeghuiszorg tot thuiszorg en hospicezorg. Om de opwaardering van het managementinformatiesysteem in goede banen te leiden, besloot Avoord de hulp van een interim financial in te roepen.

bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

bekijk case