Whitepapers

Bekijk de meest recente onderwerpen in onze Nieuws en Opinie sectie en lees alles over Business Control, Audit en Security vraagstukken. Hongerig naar meer informatie?  Volg ons op de voet via social media en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten en publicaties!

HPFF in de zorg

Op weg naar een hoog presterende financiële functie.

Alle organisatieonderdelen van een zorginstelling moeten bijdragen aan het creëren en onderhouden van een goede en stabiele organisatie.  
lees verder…

Business Intelligence

Waarom financials niet zonder kunnen.

Deze oplossingen waren lange tijd een forse investering, waardoor alleen de grotere spelers in de markt ervan konden profiteren. Ook was er een bepaalde hoeveelheid vakkennis nodig om aan de slag te gaan met BI.
lees verder…

Sustainability Reporting

De 3 eisen aan een effectief duurzaamheidsverslag.

Ruim de helft van de Nederlandse bedrijven is actief bezig met verduurzaming. Dat blijkt uit een enquête die onderzoeksbureau GfK in opdracht van ABN AMRO uitvoerde onder 349 Nederlandse bedrijven.
lees verder…

Security CheckUp

4 redenen voor een Security CheckUp.

Het beschermen van bedrijfsinformatie is altijd al belangrijk geweest. Uiteraard heb je als organisatie ook de morele verantwoordelijkheid om de gegevens van klanten en andere contacten te beschermen.
lees verder…

SAP S/4HANA

ERP-pakket voor de digitale revolutie.

Tachtig procent van de Nederlandse CEO’s geeft aan dat het huidige verdienmodel onder druk staat. De oorzaak wordt wel aangeduid door het woord disrup- tie: nieuwe businessmodellen zetten hele branches op hun kop.
lees verder…