Whitepapers

Bekijk de meest recente onderwerpen in onze Nieuws en Opinie sectie en lees alles over Business Control, Audit en Security vraagstukken. Hongerig naar meer informatie?  Volg ons op de voet via social media en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten en publicaties!

Business intelligence - Waarom financials niet zonder kunnen

Business Intelligence
Waarom financials niet zonder kunnen

Deze oplossingen waren lange tijd een forse investering, waardoor alleen de grotere spelers in de markt ervan konden profiteren. Ook was er een bepaalde hoeveelheid vakkennis nodig om aan de slag te gaan met BI.
lees verder…

BAS_WP2_promo

Security CheckUp
4 redenen voor een Security CheckUp

Het beschermen van bedrijfsinformatie is altijd al belangrijk geweest. Uiteraard heb je als organisatie ook de morele verantwoordelijkheid om de gegevens van klanten en andere contacten te beschermen.
lees verder…

Sustainability Reporting
De 3 eisen aan een effectief duurzaamheidsverslag

Ruim de helft van de Nederlandse bedrijven is actief bezig met verduurzaming. Dat blijkt uit een enquête die onderzoeksbureau GfK in opdracht van ABN AMRO uitvoerde onder 349 Nederlandse bedrijven.
lees verder…

BAS_WP1

SAP S/4HANA
ERP-pakket voor de digitale revolutie

Tachtig procent van de Nederlandse CEO’s geeft aan dat het huidige verdienmodel onder druk staat. De oorzaak wordt wel aangeduid door het woord disrup- tie: nieuwe businessmodellen zetten hele branches op hun kop.
lees verder…