Ontdek BAS

Over-bas-Consultancy-bedrijfscultuur-sfeer
Onze dienstverlening

Het beste uit je financiële bedrijfsvoering met de interim financials van BAS

Bij BAS Consultancy willen we anderen altijd vooruithelpen. Daarom inspireren wij onze interim finance consultants en opdrachtgevers om zichzelf continue te blijven ontwikkelen. Ook zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheden: we willen met onze dienstverlening een bijdrage leveren aan een eerlijke toekomst. Als betrokken partner levert BAS Consultancy kennis en capaciteit, zodat organisaties het beste uit hun financiële bedrijfsvoering kunnen halen. Dit doen we op het gebied van Finance & Control, Audit, Compliance en ERP & Business Intelligence. Op basis van de flexibele inhuur van onze consultants vertalen we financiële data naar tastbare en heldere actiepunten die onze opdrachtgevers duurzaam vooruithelpen. Onze interim financials zijn breed inzetbaar en kennen de financiële uitdagingen van nu én van de toekomst.

Kernwaarden

Een betrokken partner

Bij BAS Consultancy staan we altijd klaar om je te helpen en je te inspireren het beste uit jezelf te halen. Niet voor niets zijn dit onze kernwaarden:

{alt=02_Sympathiek, height=50, loading=lazy, max_height=50, max_width=50, size_type=auto, src=https://f.hubspotusercontent00.net/hubfs/9406608/02_Sympathiek.png, width=50}
Sympathiek

We hechten veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze interim finance consultants en opdrachtgevers. Elkaar vooruithelpen staat centraal in alles wat we doen. Daarbij stellen we ons eerlijk en vriendelijk op.

{alt=01_Scherpzinnig, height=50, loading=lazy, max_height=50, max_width=50, size_type=auto, src=https://f.hubspotusercontent00.net/hubfs/9406608/01_Scherpzinnig.png, width=50}
Scherpzinnig

We houden niet van mooie praatjes en stellen de zaken niet mooier voor dan ze zijn. Door kritische vragen te stellen en in heldere taal te communiceren, komen we samen vooruit.

{alt=03_Toegewijd, height=50, loading=lazy, max_height=50, max_width=50, size_type=auto, src=https://f.hubspotusercontent00.net/hubfs/9406608/03_Toegewijd.png, width=50}
Toegewijd

We geven onze interim finance consultants en klanten het vertrouwen om samen elke uitdaging aan te gaan. Daarnaast blijven we onszelf continu ontwikkelen en voelen daarbij een sterke verbondenheid met het welzijn van maatschappij en planeet.

Future-proof-financials-BAS-Consultancy
toekomstgerichte financials

Klaar voor de toekomst met de future-proof financials van BAS

De financiële wereld is voortdurend in beweging. Technologische trends als blockchain en Artificial Intelligence en aangescherpte wet- en regelgeving stellen onze opdrachtgevers in zowel publieke, als zakelijke sectoren voor grote uitdagingen. Als betrokken partner wil BAS Consultancy opdrachtgevers helpen om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te halen. Daarom investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze consultants. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers breed inzetbare en future-proof financials bieden. Specialisten wiens kennis en vaardigheden niet alleen up-to-date zijn om de uitdagingen van vandaag het hoofd het hoofd te bieden, maar ook om de ontwikkelingen van morgen te voorzien.

Opleiding

Creating Insights

De consultants van BAS volgen trainingen, masterclasses en workshops bij Creating Insights, hét opleidingsinstituut voor finance professionals. In het op maat gemaakte opleidingstraject worden onze consultants opgeleid in het analyseren, visualiseren en presenteren van data in Power BI. Ook leren zij alles over de laatste ontwikkelingen in de gebieden business control en finance, audit, security en privacy, Lean Six Sigma en IT. Er is aandacht voor ontwikkelingen van blockchain en data analytics tot big data en de veranderende rol van controllers en de financiële administratie. Ook actuele onderwerpen als duurzame verslaggeving en de implicaties van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme komen voorbij.

Trainingen voor eigen personeel door Creating Insights

Om het kennisniveau bij onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen, is het ook mogelijk om trainingen op maat voor het eigen personeel te laten verzorgen door Creating Insights. Dit kan zowel incompany, als op het BAS hoofdkantoor. Onze trainingen op maat zijn zoveel mogelijk praktijkgericht: zo kunnen deelnemers direct met de opgedane kennis aan de slag.

Creating-Insights-BAS-Consultancy
Persoonlijke-ontwikkeling-BAS-Consultancy
Meer dan kennis

Persoonlijke ontwikkeling

Buiten de laatste kennis en inzichten, is in het opleidingstraject van BAS ook nadrukkelijk aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Zo bekwamen de interim financials van BAS zich in zaken als persoonlijk leiderschap, strategisch meedenken en stakeholder management. Hierdoor zijn onze consultants in staat om de leiding over complexe projecten op zich te nemen en als sparringpartner voor het managementteam te fungeren. Naast of ná het opleidingstraject van Creating Insights bieden we onze consultants de mogelijkheid om een relevante post- of executive master of een RC-, RA- of RE-opleiding te volgen. Zo weten we zeker dat onze interim financials klaar zijn voor de toekomst en van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

BAS-consultancy als duurzame ondernemer
People Planet Profit

Samen voor een duurzame samenleving

Duurzaamheid zit in ons DNA. Al sinds onze oprichting in 1998 zetten we ons in voor de wereld om ons heen. Daarvoor beginnen we bij onze eigen organisatie. Bij BAS rijd je natuurlijk een elektrische leaseauto of kies je voor reizen met het ov. Koffie drink je uit je eigen mok, lunchen doe je bij ons vegetarisch én biologisch en inloggen doe je in ons geheel duurzaam gebouwde kantoorpand. Verder dragen we bij aan een betere wereld via de aan BAS gelieerde investeringsmaatschappij: People Planet Profit. Meer over wat we allemaal doen vind je op de uitgebreide Duurzaam ondernemen pagina.