BAS Consultancy bestaat 20 jaar!

by

De gemiddelde levensduur van bedrijven is sinds 1958 gedaald van 61 jaar naar 18 jaar en een nog kortere levensverwachting van bedrijven ligt in het verschiet. Wij bestaan dit jaar al 20 jaar en dat mag in deze tijd dus best uniek genoemd worden!

Sinds 1998 biedt BAS Consultancy kennis en capaciteit op het gebied van financiële en bedrijfskritische data. In de afgelopen 20 jaar hebben we meer dan 200 miljoen euro omzet gedraaid, meer dan 1000 mensen op weg geholpen naar een succesvolle carrière als allround financial en ruim 5000 klanten blij gemaakt. We zijn explosief gegroeid, weer gekrompen en opnieuw gegroeid, meebewegend met alle ontwikkelingen in de markt. Twee nieuwe dochterondernemingen, E-Selective en PB-Data, zijn ontpopt als een logisch antwoord op veranderingen in de wereld om ons heen. En nu is het tijd voor een volgende fase: alle bedrijfsactiviteiten zetten we voort onder de naam BAS Consultancy. Dus ook onze Auditers en IT & Security specialisten werken vanaf nu onder deze vertrouwde naam.

Ons 20-jarige bestaan vieren we niet alleen met champagne maar ook met een nieuw elan voor de komende 20 jaar: een aangescherpte visie met een nieuw, nauwsluitend modern jasje. Daarom zijn we trots op deze nieuwe website. Het ademt uit waar wij voor staan: professionaliteit, ambitie, gedrevenheid maar bovenal ook menselijkheid. Want dat blijft onveranderd: wij gaan voor een persoonlijke klantrelatie en zijn oprecht betrokken bij de ontwikkeling van onze mensen. ‘Bij BAS ben je geen nummertje’, zegt één van onze consultants in een interview. En dat is ook precies wat we nastreven!