Knab breidt zakelijk financieringsnetwerk uit met NPEX, BEEQUIP en Ebury

Knab breidt zakelijk financieringsnetwerk uit met NPEX, BEEQUIP en Ebury

by

Knab gaat voor de financiering van MKB-ondernemers samenwerken met NPEX, BEEQUIP en Ebury. Door de uitbreiding van het financieringsnetwerk kunnen meer ondernemers een financiering regelen via Knab.

Knab Crowdfunding

Knab betrad in 2016 de zakelijke financieringsmarkt met Knab Crowdfunding voor ondernemers met een financieringsbehoefte tot € 2,5 miljoen. Crowdfunding is een oplossing die niet in elke situatie past. Daarom trok Knab snel partners aan.

Combineren van financieringsoplossingen

Remko Jansen (Knab) benadrukt vooral het voordeel van de ondernemer. “Wij geloven niet dat één financieringsvorm altijd passend kan zijn voor de ambities van een ondernemer. Door een beroep te doen op ons netwerk aan partners en verschillende oplossingen te combineren kunnen we een duurzame financiering voor onze klanten regelen.

NPEX: Groeifinanciering door uitgifte van aandelen of obligaties

NPEX, de MKB-beurs, heeft de afgelopen jaren voor ruim € 63 miljoen ondernemers gefinancierd door de uitgifte van aandelen en obligaties. “Ons doel is om ondernemers met een financieringsbehoefte en beleggers bij elkaar te brengen. Door samen te werken met Knab Crowdfunding kunnen we beide groepen nog beter helpen.” – Alan van Griethuysen Directeur NPEX.

BEEQUIP: Groei met behulp van leaseoplossingen voor zwaar materieel

Het Rotterdamse BEEQUIP helpt het MKB met snelle financiering van zwaar materieel. “Wij helpen het MKB met financiering voor nieuw maar vooral gebruikt materieel. Daar is ‘de kop al af’ qua waardevermindering en dat maakt het een goede investering. Ook hebben we oplossingen om je bestaande bedrijfsmiddelen te gelde te maken.” – Peter Loef, partner en medeoprichter BEEQUIP

Ebury: Groeifinanciering met exportexpansie

Ebury biedt een combinatie van valutadiensten en inkoopfinanciering aan bedrijven om hun valutarisico te beperken en internationale groei te versnellen. “Ebury’s inkoopfinanciering is als nicheproduct een goede uitbreiding op het bestaande netwerk van Knab Crowdfunding. Daarnaast kunnen wij zakelijke klanten van Knab helpen met valutatransacties en het wegnemen van valutarisico, zonder een rekening aan te houden bij een grootbank”. – Maurits Zwart, Head of Trade Finance Ebury.

Bron: Eufin.nl