Creating Insights

Data zijn het nieuwe goud. Ze representeren een grote waarde en zijn allesbepalend voor de strategische besluitvorming van organisaties. Het is onze missie om inzicht te creëren in financiële en bedrijfskritische data en u te helpen om uw data zo goed mogelijk te beschermen. Zo kunt u met vertrouwen de koers van uw organisatie bepalen.

Persoonlijk & betrokken

BAS Consultancy levert kennis en capaciteit op het gebied van Business Control, Audit & Security vraagstukken. We zijn groot genoeg om gerenommeerde klanten te bedienen en klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn. Want dat vinden we belangrijk. En dat is wat onze klanten ook waarderen: we gaan voor duurzame oplossingen waarbij de relatie met de klant voorop staat. Onze consultants hebben sectorspecifieke kennis en kennen de financiële uitdagingen van nu én van de toekomst.

BAS Consultancy als werkgever

Werken bij BAS Consultancy betekent werken aan een veelbelovende carrière. Je wordt ingezet op een grote diversiteit aan opdrachten en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector. Zo leer je in een korte tijd heel veel verschillende organisaties van binnen kennen en ontwikkel je je tot een breed inzetbare financial. Van onze consultants vragen we de bereidheid om in korte tijd veel te leren en de wil om elke dag weer beter te worden. Hoeveel tijd je besteedt aan je opleiding en ontwikkeling is voor ons dan ook een belangrijke graadmeter voor jouw succes.