Opdrachten en ervaring

“Na mijn master International Economics and Business in Groningen ben ik in Den Haag komen wonen voor mijn baan bij het Medisch Centrum Haaglanden. Hier heb ik een financiële basis binnen de zorg gelegd en ervaring opgedaan op het gebied van rapporteren en analyseren. Waarom een vervolgstap in de consultancy? Het is mijn ambitie om een goede allround financial te worden en zowel op het gebied van project-, financial- en business control ervaring op te doen. BAS Consultancy was voor mij de perfecte vervolgstap. In het afgelopen jaar heb ik veel geleerd. Ik heb voor opdrachtgevers als De Haagse Hogeschool, Pathé Theaters en Laurens Thuiszorg gewerkt. Erg afwisselend en uitdagend!

Opleiding & ontwikkeling

“Het is enorm leerzaam om elke keer in een nieuwe werkomgeving je als consultant te bewijzen en een toegevoegde waarde te leveren. Vakinhoudelijk leer ik veel door gewoon te doen. Op persoonlijk vlak ben ik gegroeid in mijn zelfvertrouwen. Klanten zijn tevreden over mijn inzet en kwaliteit van werk, wat fijn is om te horen. Ik merk dat ik steeds makkelijker in organisaties en teams beweeg die ik nog niet goed ken. Het sterkt mij om te horen dat iedere consultant hobbels tegenkomt. We worden geprikkeld om van elkaar te leren en een bijdrage te leveren tijdens de trainingsavonden.”

BAS Consultancy als werkgever

“Via LinkedIn ben ik benaderd. Ik heb voor BAS Consultancy gekozen omdat zij mij de mogelijkheid boden om zowel binnen de profit als non-profit sector ervaring op te doen. Ik wil mij nu nog niet vastleggen op één bepaalde branche. Er is onderling veel betrokkenheid. Zo ontmoet je elkaar tijdens events en trainingen, waar de opkomst hoog is. Er is oprechte interesse in elkaar en met vragen kun je zowel bij collega consultants als je teammanager terecht.”