Opdrachten en ervaring

“Ik ben in nog geen vier jaar doorgegroeid van een data verwerker naar een specialist op het gebied van data analytics & reporting waarbij ik in aanraking ben gekomen met uiteenlopende sectoren en nationaliteiten. Het elke keer opnieuw opbouwen van een relatie met een andere soort stakeholder heeft ervoor gezorgd dat ik mij als persoon enorm heb ontwikkeld. Binnen Samsung heb ik samengewerkt met Zuid-Koreanen. De wijze van werken verschilt aanzienlijk ten opzichte van de Nederlandse werkwijze. De farmaceutische wereld heb ik ontdekt binnen Johnson & Johnson. Een Amerikaans bedrijf binnen een totaal andere branche. Hier ben ik momenteel werkzaam.”

Opleiding & ontwikkeling

“De consultancy wereld is een zeer goede leerschool, aangezien je steeds weer een nieuwe start moet maken binnen een opdracht of afdeling. Het durven stellen van vragen en kritisch kijken naar zaken is belangrijk om succesvol te zijn. Trainingen van de CIU hebben mij gaandeweg geholpen om alle facetten van het consultancy vak sneller en completer onder de knie te krijgen. Voorbeelden van trainingen die ik heb gevolgd zijn ‘Data-analyse’, ‘Projectcontroller’ en ‘Presentation skills’. Elke training heeft zo zijn bijdrage geleverd aan de persoon die ik ben en de vakinhoudelijke kennis die ik nu bezit.”

BAS Consultancy als werkgever

“BAS Consultancy straalt warmte uit. Er is sprake van een open cultuur en familiegevoel. Het is een bedrijf gericht op ontwikkeling en dat laten ze ook zien. Ze investeren echt in hun mensen en zijn daarmee meer dan een ‘urenfabriek’. BAS Consultancy is gericht op innovatie. Als je als medewerker met ideeën komt, dan worden deze ook serieus genomen en indien haalbaar ook geïmplementeerd. Op deze manier voel je je geen nummertje.”