Opdrachten en ervaring

“Ik ben erg breed geïnteresseerd en hou van variatie. Werken voor een consultancykantoor is dan een uitgelezen kans. Bij iedere opdracht neem je weer iets nieuws mee, je pikt weer een nieuwe vaardigheid op en leert weer nieuwe mensen kennen. Daarbij bouw je ook een goed netwerk op. Sommige opdrachten blijven je echt bij. Zo ook mijn opdracht bij de stichting Wakker Dier. Ik had nog niet eerder voor een organisatie gewerkt die zo ideologisch is en zich zo hard inzet voor een maatschappelijk doel. Zelf kom ik uit grote organisaties dus het werken voor een kleine organisatie als deze is echt een bonus! Het is een gigantisch verschil in organisatie en leiderschap wat ook een reflectie heeft op de functie die je uitvoert. De ene dag zit je facturen in te boeken, de andere dag kantoorinventaris in te kopen, dan weer een bezwaarschrift te schrijven naar de gemeente en de manager te assisteren met de maandrapportages.”

Opleiding & ontwikkeling

“Het is mijn doel om als financial te groeien naar een controllersfunctie. Daarom heb ik ook al diverse controllertrainingen gedaan. Daarnaast heb ik andere trainingen gevolgd, bijvoorbeeld communicatie, inleiding in een programmeertaal maar ook een boksclinic. Een leuke manier om je collega’s te leren kennen en sportief bezig te zijn!

BAS Consultancy als werkgever

“Ik heb voor BAS Consultancy gekozen vanwege de persoonlijke aanpak. Ik had het gevoel dat de match met de medewerkers direct aanwezig was en is. Mijn voorkeur om meer variatie in mijn werk te krijgen, de aantrekkelijke klantenportefeuille, de opleidingsmogelijkheden en mijn persoonlijke ambitie om een allround financial te worden komen hier allemaal bij elkaar. Bij BAS Consultancy sta je als mens centraal. Je kunt je ambitie aangeven en wordt daarin ook ondersteund en gefaciliteerd. Daarbij moet wel gezegd worden dat je juist niet aan het handje genomen wordt. Dat zou ook niet goed zijn denk ik.”