Opdrachten en ervaring

“In mijn huidige rol functioneer ik voornamelijk als financieel sparringpartner voor verschillende afdelingen binnen het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de maandelijkse rapportages van de divisie. Wat voor mij deze opdracht zo interessant maakt is dat je veel kansen krijgt om je voor verschillende projecten in te zetten. Je merkt dat ze blij zijn met een frisse externe blik op bepaalde zaken en grijpen die kans dan ook graag aan om samen met mij allerlei processen te verbeteren of opnieuw in te richten.”

Opleiding en ontwikkeling

“Voor mij was de belangrijkste reden om als consultant bij BAS Consultancy aan de slag te gaan de mogelijkheid om in korte tijd enorm veel werkervaring op te doen. Je kan bij diverse klanten een kijkje in de keuken nemen en ziet hierdoor ook verschillende manieren om bepaalde processen in te richten. Dit in combinatie met elke vrijdag colleges voor de opleiding tot register controller en trainingen aan de Creating Insights University maakt het werk erg uitdagend en zorgt ervoor dat je continu nieuwe dingen blijft leren.”

BAS Consultancy als werkgever

“Al vanaf het eerste gesprek kreeg ik meteen het gevoel dat je hier niet zomaar een nummertje bent. Er is hier veel aandacht voor waar jij als professional naar op zoek bent en hoe daar met specifieke opdrachten en opleidingen naar toegewerkt kan worden. De vele mogelijkheden in opleidingen en cursussen maakt BAS Consultancy voor mij een heerlijke werkgever. Je kunt hier echt zelf kiezen waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Hiernaast heerst er een erg open bedrijfscultuur en zijn er altijd leuke initiatieven om samen met collega’s wat gezelligs te ondernemen.”