Expertise

AUDIT & COMPLIANCE

Maak een afspraak >
Altijd-voldoen-aan-wet-regelgeving-met-BAS-Consultancy2
Experts in audit & compliance

Sleutel tot financiële zekerheid

Jij bent de drijvende kracht achter de financiële prestaties van jouw organisatie. Je begrijpt als geen ander de complexiteit van financiële processen en de noodzaak om te voldoen aan de strikte wet- en regelgeving. Bij BAS begrijpen we jouw uitdagingen en zijn we er om je te ondersteunen.

Wij zijn jouw partner in audit & compliance. Onze diepgaande kennis van wet- en regelgeving stelt ons in staat om jouw organisatie niet alleen te helpen voldoen aan de voorschriften; We helpen je om jouw financiële processen te optimaliseren en risico's te minimaliseren.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Advies en ondersteuning

Onze toewijding aan jouw succes

Onze uitgebreide diensten zijn ontworpen om jouw financiële afdeling te versterken. Van grondige klantidentificatie en bescherming tegen fraude tot het waarborgen van data security en efficiënt data management. Wij staan paraat om jouw organisatie te ondersteunen, zelfs tijdens de drukste periodes. Jouw succes is onze prioriteit.

  • KYC & CDD: wij zorgen voor grondige klantidentificatie en due diligence, zodat je met vertrouwen kunt opereren.
  • AML & SEC: onze experts zorgen ervoor dat jouw organisatie beschermd is tegen witwassen en fraude.
  • Financial audit: Tijdens drukke periodes staan wij paraat om je te ondersteunen en naleving te waarborgen.
  • IT audit: we controleren jouw IT-infrastructuur om data security en compliance te waarborgen.
  • Privacy: jouw AVG processen zijn bij ons in veilige handen
  • Data security & governance: wij helpen je bij het beheren van jouw data op een compliant en efficiënte manier.
BAS-Consultancy-Grip-op-onformatiebeveiliging-1
whitepaper

Security CheckUp

Het beschermen van bedrijfsinformatie is altijd al belangrijk geweest. Afgezien van datalekken loopt je organisatie ook andere digitale risico’s. De belangrijkste cybergevaren van dit moment beschrijven we in onze whitepaper. We geven concrete tips hoe met deze risico’s om te gaan. 

Download mock-up-security-checkup-1
cases

Opdrachtgevers

BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

Bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

Bekijk case
Afspraak maken

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je uitdagingen op het gebied van audit en compliance waar je mee worstelt?BAS Consultancy is dé toegewijde partner om organisaties te helpen bij het optimaliseren en beschermen van hun financiële bedrijfsvoering, specifiek gericht op audit- en compliance uitdagingen. Onze finance consultants, gespecialiseerd in audit of compliance, staan paraat om blijvende waarde toe te voegen. Of je nu een KYC specialist, een compliance officer, of een functionaris gegevensbescherming nodig hebt, wij begrijpen de unieke uitdagingen van jouw branche. Benieuwd naar wat de specialisten van BAS Consultancy kunnen betekenen voor jouw audit- en compliance uitdagingen? Laten we een afspraak maken om verder te praten.

Maak een afspraak
Contact-BAS-Hoe-kunnen-we-je-helpen-als-betrokken-partners

BAS Consultancy
Benoordenhoutseweg 43
2596 BC Den Haag

+31 070 312 20 80
info@basconsultancy.nl