Sector

Telecom & Technologie

BAS-Consultancy-sector-Telecom
kennis en capaciteit

Koplopers van innovatie

De wereld verandert in een razend tempo. Het omarmen van innovatie is in veel branches noodzakelijk om concurrerend te blijven. Dit geldt zeker voor bedrijven die in de technologie en telecom actief zijn. In deze sector bevinden zich een aantal van dé koplopers op innovatiegebied. Gedreven door hevige concurrentie en de veranderende wensen van de consument maken bedrijven in deze sector een grote innovatie- en digitaliseringsslag door. Heb je er al eens bij stilgestaan wat al deze ontwikkelingen voor jouw bedrijf betekenen? Om deze transities effectief en efficiënt te laten zijn, is kennis van de primaire processen en bijbehorende technologie in ieder geval cruciaal. Mensen met deze kennis zijn schaars en gewild, waardoor het voor veel organisaties lastig is om deze specialisten te behouden. Als betrokken partner levert BAS Consultancy de juiste kennis en capaciteit. Met onze interim financials kunnen opdrachtgevers in de telecom en technologie het beste uit hun financiële bedrijfsvoering halen.

Toelichting accountmanager

Nieuwe competenties gevraagd

Disruptieve technologieën als blockchain, artificial intelligence en augmented en virtual reality hebben grote invloed op deze markt. En dus ook op de businessmodellen van de bedrijven die in deze sector actief zijn. Nieuwe distributiekanalen worden opgezet. En om de concurrentiepositie te versterken en het marktaandeel te behouden of te vergroten, zien we in de telecomsector diverse joint ventures en fusies. Om als bedrijf in de telecomsector competitief te blijven, ontkom je haast niet aan het continu investeren in zaken als de verhoging van capaciteit en het upgraden van het netwerk. Is jouw financiële bedrijfsvoering klaar voor die uitdaging? Accountmanager Remy de Bliek heeft in de praktijk gezien hoe innovatie en digitalisering in de technologie- en telecomsector steeds verder is toegenomen. “Van de opkomst van het Internet-of-Things tot het automatiseren van financiële kernprocessen: al deze ontwikkelingen vragen nieuwe competenties van de mensen die in de sector werken. Dankzij het interne opleidingsinstituut van BAS zijn onze consultants altijd up-to-date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo beschikken ze altijd over de juiste kennis en vaardigheden om onze klanten vooruit te helpen.

BAS-Consultancy-nieuwe-competenties-gevraagd
BAS-Consultancy-breed-inzetbare-telecom-technologie-financials
betrokken partner

Breed inzetbare telecom & technologie financials

BAS Consultancy kent de technologie- en telecomsector goed. Onze future proof financials zijn met hun ervaring bij diverse bedrijven en sectoren breed inzetbaar. Ze opereren op het snijvlak van finance en IT en hebben zowel kennis van de publieke sector als van de zakelijke markt. De interim financials en business controllers telecom van BAS beschikken over de laatste kennis: van sustainability reporting op basis van GRI en SASB-richtlijnen tot de implementatie van blockchaintechnologie. Hierdoor kunnen wij voor bedrijven in de telecom & technologie specialisten leveren die op interim-, project-, of consultancybasis de juiste ondersteuning kunnen bieden.

whitepaper

Sustainability Reporting

Sustainability reporting zorgt voor een transparante verantwoording van de wijze waarop je organisatie bijdraagt aan een duurzame wereld. Maar hoe maak je écht het verschil? In deze whitepaper geven we antwoord op de belangrijkste vragen rondom duurzaamheidsverslagen. 

Download mockup-sustainability-reporting-1
cases

Opdrachtgevers

BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

Bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

Bekijk case
Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Accountmanager Remy de Bliek ziet de diensten van BAS Consultancy graag als ‘de goedgevulde toolbox van de CFO’. “Of het nu gaat om het vertalen van complexe vraagstukken naar concrete projecten of het snel en flexibel inspelen op capaciteitstekorten. Met welke uitdaging de financiële kolom van een organisatie ook te maken heeft, BAS heeft de interim financials in huis om de juiste expertise en ondersteuning te bieden.” Benieuwd wat Remy voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met hem op.

Maak kennis met Remy
Contact-Remy-de-Bliek-BAS-Consultancy-1

Remy de Bliek
Accountmanager Zakelijke markt

+31 6 824 238 99
remy.de.bliek@basconsultancy.nl