Sector

Mobiliteitssector

Maak direct een afspraak >
mobiliteit in 1 beeld
Procesoptimalisatie

Innovatie & Samenwerking in de Mobiliteitssector

Ontdek hoe BAS Consultancy de krachten bundelt met vooraanstaande bedrijven binnen de mobiliteitssector, van importeurs tot luchtvaartmaatschappijen. Onze toegewijde benadering biedt op maat gemaakte oplossingen die inspelen op specifieke klantbehoeften en zorgt voor optimalisatie van zowel financiële als operationele processen.

Waar kunnen we helpen?

ERP-systemen voor de Automotive Sector

Wij ondersteunen de selectie, implementatie en integratie van ERP-systemen, speciaal ontworpen voor de mobiliteitsindustrie. Een efficiënt ERP-systeem is cruciaal voor het stroomlijnen van financiële en operationele processen in de automotive sector.

Onze experts zorgen voor een naadloze aansluiting op productie, voorraadbeheer en supply chain management. Dit maakt organisaties flexibeler en beter voorbereid op marktveranderingen.

Met onze toekomstbestendige ERP-oplossingen kunnen bedrijven groeien en zich aanpassen aan technologische vooruitgang en marktverschuivingen.

BAS-Consultancy-Beter inzicht-in-data
Handreiking-data-analyse-BAS-Consultancy
breed inzetbare specialisten

Data analytics en Business intelligence

Data is cruciaal voor het succes in onze huidige wereld. Bij BAS Consultancy rusten we automotive bedrijven uit met top data-analysetools zoals Power BI en Azure. Onze experts creëren maatwerk dashboards en rapportages. Deze bieden cruciale inzichten in real-time, van verkoopprognoses tot klantgedrag.

Door voorspellende analyses en machine learning verbeteren we besluitvorming en concurrentiepositie. Integratie van data analytics maakt uw organisatie toekomstbestendig en responsief.

Hulp nodig hierbij?

Vraag naar beschikbare consultants

Bewogen branche

Financiële Planning en Analyse in de Automotive Sector

FP&A vormt de ruggengraat van succesvolle organisaties, met name in de dynamische automotive sector. Bij BAS biedt ons team ervaren consultants uitgebreide FP&A-diensten. Deze omvatten budgettering, forecasting, kostenbeheer en prestatiemeting.

We stellen gedetailleerde financiële plannen en prognoses op die rekening houden met marktschommelingen en specifieke bedrijfsfactoren.

Onze nauwkeurige managementrapportages met relevante KPI’s optimaliseren continu de financiële gezondheid van bedrijven. Robuuste FP&A-praktijken leggen de basis voor een toekomstbestendige financiële strategie.

Inzicht-in-je-financiële-resultaten
whitepaper

Financiële consequenties van een groeispurt die je niet mag vergeten

Hoe zorg je ervoor dat je financiële kolom ook in tijden van (grote) groei levert wat de organisatie nodig heeft?

Je groeit als een gek! De klanten stromen binnen en je blijft nieuw personeel aannemen. Dat heeft consequenties voor jouw organisatie, maar specifiek ook voor de financiële kolom binnen die organisatie. 

In dit whitepaper ontdek je 4 belangrijke financiële consequenties van een groeispurt én leggen we je uit hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Download BAS-sfeer-scaleup_Mockup kopiëren-1
Afspraak maken

Behoefte aan data-gestuurde besluitvorming?

Accountmanager Johann ziet de diensten van BAS Consultancy graag als ‘de goedgevulde toolbox van de CFO’. “Of het nu gaat om het vertalen van complexe vraagstukken naar concrete projecten of het snel en flexibel inspelen op capaciteitstekorten. Met welke uitdaging de financiële kolom van een organisatie ook te maken heeft, BAS heeft de interim financials in huis om de juiste expertise en ondersteuning te bieden.”

Benieuwd wat Johann voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met hem op.

Maak kennis met Johann
BasConsultancy-5

Johann Janssen
Accountmanager Corporate

+31 6 263 552 68
johann.janssen@basconsultancy.nl