Hoeveel inzicht heb jij?

13 januari 2020

Wat gebeurt er nu écht op het netwerk? Waar gaan digitale organisatiegegevens heen? En hoe veilig zijn cloud platforms zoals Azure en AWS?

Er is een kans dat je deze vragen niet direct kunt beantwoorden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan onvoldoende specifiek beleid, geen governance op clouddiensten, beperkte monitoring op netwerkverkeer en onvoldoende relevante beveiligingsinformatie vanuit de IT-afdeling.

Do. 5 maart: Learn & Lunch

Donderdag 5 maart a.s. laten we je zien hoe je meer inzicht krijgt in wat normaal niet zichtbaar is, zodat je gericht aan de slag kunt met de tekortkomingen en aandachtspunten in je organisatie.

Black box of simpel inzicht?

Omdat het onder de loep nemen van de hele IT-keten een eerste stap is naar meer veiligheid, besteden we extra aandacht aan de Security CheckUp. Dit doen we samen met Check Point Software Technologies, een internatio­nale speler op het gebied van security-oplossingen.

Een Security CheckUp levert je informatie over:

  • malware en aanvallen
  • potentiële datalekken
  • risicovolle webapplicaties, websites en cloud-applicaties
  • risicovolle protocollen
  • gebruik bandbreedte
  • bedreigingen op mobiele apparaten

De oplossingen voor je organisatie liggen onder andere in het aanpassen van instellingen, het vervangen van hard- en software en/of het verbeteren van de ‘security awareness’ van personeel. Acties die er toe leiden dat je in control bent en dat je netwerk- en cloudomgeving voldoet aan wet- en regelgeving (AVG, ISO 27001, PCI-DSS).

Programma

09.30 – 10.00 uur: inloop
10.00 uur: presentatie
12.30 uur: lunch
14.00 uur: einde

Inschrijven

Omdat we je graag meer inzicht bieden nodigen we je uit voor deze informele en kosteloze Learn & Lunch sessie. Deelname is een eerste noodzakelijke stap naar compliance op het gebied van netwerk- en cloudbeveiliging. Stuur je inschrijving naar events@basconsultancy.nl.

Meld je hier aan!