Hoge kwaliteit, lage kosten

02 januari 2020

Er zijn meerdere redenen om een High Performance Financiële Functie (HPFF) te bouwen. Zo verhoog je bijvoorbeeld de kwaliteit van de interne organisatie en vorm je een afdeling met gemotiveerde medewerkers. Maar ook: onderzoek laat zien dat HPFF’s ten opzichte van gemiddeld presterende financiële functies lagere operationele kosten hebben. Tijd voor actie dus!

Kennissessie HPFF in de zorg

Vrijdag 14 februari a.s. organiseert BAS Consultancy een intensieve kennissessie voor Financieel eindverantwoordelijken die de financiële functie in de zorg structureel willen veranderen. We geven onder andere antwoord op de vraag wat er nodig is om op korte termijn te beginnen aan een transformatie naar de HPFF en hoe je de discipline kunt vasthouden.
 
Samenwerkingspartner Finance Function Research & Development Center (FFR&D) heeft een unieke kijk op dit proces en presenteert tijdens deze bijeenkomst haar HPFF-diagnose. Deze diagnose geeft inzicht en het helpt organisaties om scherp te krijgen waar zij nog kunnen verbeteren. Het is de start van een reis naar een uitmuntende financiële functie, die presteert op het allerhoogste niveau.
 
De volgende HPFF-Factoren vormen hierin een leidraad:
1. Het verbetervermogen van de financiële functie
2. Gerichtheid op IT
3. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers
4. Strategische rol van de functie
5. Rolduidelijkheid van medewerkers

Innovatieve en excellente zorgonderneming

Gastsprekers André de Waal en Eelco Bilstra zijn partners van FFR&D en auteurs van het boek ‘High Performance Financiële Functie in de praktijk’ (verschenen juni 2019). Tijdens de kennissessie op 14 februari delen zij hun ervaringen vanuit de zorg. Aanmoedigende HPFF-voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Bent u binnen uw zorgorganisatie verantwoordelijk voor financiën en control, bent u financieel directeur of concern controller in de zorg en wilt u ook deelnemen aan de kennissessie ‘HPFF in de zorg’? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar events@basconsultancy.nl.

Datum: vrijdag 14 februari 2020
Locatie: BAS Consultancy, Nassauplein 25, Den Haag
Duur sessie: 09.30 tot 12.30 uur (na afloop verzorgen we een broodjesbuffet)

Meld je hier aan!