Expertise

ERP & Business Intelligence

BAS-Consultancy-Beter inzicht-in-data-1
IT-oplossingen

Beter inzicht in data

In veel bedrijven is de impact van technologie op de operationele processen niet meer weg te denken. Van het automatiseren van financiële processen tot het implementeren van nieuwe producten en diensten: de samenwerking tussen technologie, mensen en proces is in de finance sector steeds belangrijker geworden. Deze ontwikkeling loopt samen met de opkomst van Business Intelligence (BI): het inzetten van technologie om gegevens te verzamelen en te analyseren, deze om te zetten in bruikbare informatie en hier vervolgens naar te handelen. Dit proces kan het werk van financiële professionals makkelijker en eenvoudiger maken en nieuwe inzichten mogelijk maken. Maar wanneer de verschillende systemen niet goed op elkaar zijn aangesloten en belangrijke bedrijfsdata gefragmenteerd is opgeslagen, verdwijnt de grip juist. De interim financials van BAS Consultancy helpen klanten daarom met de selectie, implementatie en inrichting van IT-oplossingen.

Business Intelligence

Snijvlak van finance en IT

Lange tijd waren BI-oplossingen een forse investering, waardoor alleen de grotere spelers hiervan konden profiteren. Ook was er een bepaalde hoeveelheid vakkennis nodig om aan de slag te gaan met BI. Inmiddels is BI bereikbaar voor iedereen, ook voor kleinere partijen met een krapper budget. Bij het bepalen van jouw BI-doelen en het implementeren van de juiste oplossing kunnen de experts van BAS Consultancy je ondersteunen. Onze future-proof financials zijn in staat om met de laatste kennis van relevante best practices ook jouw bedrijf vooruit te helpen. Met hun ervaring bij diverse bedrijven en in verschillende sectoren zijn ze breed inzetbaar. Ze opereren op het snijvlak van finance en IT en hebben zowel kennis van de publieke sector, als van de zakelijke markt. Onze ERP en BI finance consultants beschikken over uitgebreide kennis van verschillende softwarepakketten. Bovendien weten ze tegelijkertijd wat er nodig is om ervoor te zorgen dat medewerkers nieuwe systemen processen ook daadwerkelijk omarmen.

BAS-Consultancy-snijvlak-van-finance-IT
BAS-Consultancy-Menselijke-aanpak-in-business-intelligence-ERP
De brug tussen IT en strategie

Menselijke aanpak in business intelligence en ERP

Ben je op zoek naar consultants om je IT-trajecten vanuit de laatste kennis en methoden vorm te geven? BAS heeft deze specialisten voor je in huis. Van Enterprise Research Planning en financial reporting tot Power BI: onze consultants staan voor een menselijke aanpak waarmee ze de brug slaan tussen de IT-expert, medewerkers en de bedrijfsstrategie. Zodat jij het beste uit je financiële bedrijfsvoering kan halen.

Whitepaper

Business Intelligence

Business Intelligence is voor een ieder toegankelijk, ook als je een kleinere partij met een wat krapper budget bent. Dit wordt mogelijk gemaakt door tal van betaalbare oplossingen. In de whitepaper 'Business Intelligence' lees je wat de mogelijkheden zijn binnen BI en waarom financials er niet zonder kunnen.

Download mockup-business-intelligence-2
cases

Opdrachtgevers

BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

Bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

Bekijk case
Afspraak maken

Te veel tijd kwijt aan handmatige werkzaamheden?

Als trotse vader van vier kinderen is Antoine naast zijn werk bij BAS Consultancy actief in verschillende openbaar bestuursrollen. Antoine vindt het belangrijk om complexe vraagstukken te vereenvoudigen en technologie te laten werken waarvoor het bedoeld is. Te vaak wordt technologie ingezet als point oplossing, waardoor de beoogde meerwaarde niet gehaald wordt. Zijn ervaring bij verschillende IT-bedrijven als SAP, SAS, KPN en Sogeti maakt dat hij in staat is om technologie en competenties samen te brengen om zo het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Hierbij verliest hij nooit het geheel uit het oog door niet alleen om IT te focussen, maar op het snijvlak van IT en finance.

Maak kennis met Antoine
Contact-Antoine-van-den-Oever-BAS-Consultancy

Antoine van den Oever
Directeur Financial IT Services

+31 6 158 618 55
antoine.van.den.oever@basconsultancy.nl