Expertise

Duurzaamheidsverslaggeving

Laat je adviseren >
Altijd-voldoen-aan-wet-regelgeving-met-BAS-Consultancy2
Stap voor stap

Jouw gids door de complexiteit van CSRD en ESG -compliance en implementatie

Duurzaamheid is meer dan een trend - het is een noodzaak. BAS is jouw partner in de veranderende wereld van duurzaamheidsverslaglegging en regelgeving. Ontdek hoe wij jouw organisatie helpen om duurzamer te worden én te voldoen aan huidige wet- en regelgeving.

Ontdek onze expertise in CSRD en ESG-compliance, en leer hoe BAS jouw organisatie kan begeleiden naar een duurzamere toekomst. Wij begrijpen de complexiteit van duurzaamheid en helpen je om niet alleen aan de normen te voldoen, maar ze te overtreffen.

Advies en ondersteuning

Jouw sleutel tot eenvoudige en effectieve duurzame transitie

Om in de zorg, in het onderwijs of in de zakelijke markt relevant te blijven is duurzaamheidsbeleid een must. Duurzaam opereren en hierover rapporteren is wanneer je een beursgenoteerd bedrijf bent of hiermee zaken doet zelfs een wettelijke verplichting.

Of het nu gaat om een CO2-ladder, het uitvoeren van nulmetingen, het opstellen van dubbele materialiteitsberekeningen of advies en implementatie van de gehele CSRD-richtlijn, kies BAS als jouw partner en navigeer met vertrouwen door de uitdagingen van duurzaamheidsbeheer en regelgeving. Samen creëren we een veerkrachtige, duurzame toekomst voor jouw organisatie.

Maak een afspraak

BAS-Consultancy-Grip-op-onformatiebeveiliging-1
BAS-Consultancy-Interim-specialisten-voor-control-compliance-1
Breed inzetbare specialisten

CSRD specialisten voor control en compliance

De reis naar transparante duurzaamheidsverslaglegging en het implementeren van duurzame initiatieven conform wet- en regelgeving is een complex doolhof van continue veranderende regels en de steeds groeiende verwachtingen van stakeholders en klanten. BAS transformeert deze uitdagingen in kansen om transparant en duurzaam te blijven groeien, waarbij jouw toewijding aan duurzaamheid niet alleen wordt aangetoond maar ook oprecht beleefd binnen jouw organisatie. Onze ervaren consultants begeleiden niet alleen de processen, maar ook de mensen om zo een maximaal resultaat te garanderen.

whitepaper

Sustainability Reporting

Sustainability reporting zorgt voor een transparante verantwoording van de wijze waarop je organisatie bijdraagt aan een duurzame wereld. Maar hoe maak je écht het verschil? In deze whitepaper geven we antwoord op de belangrijkste vragen rondom duurzaamheidsverslagen. We geven concrete tips hoe met deze risico’s om te gaan. 

Download mockup-sustainability-reporting-1
cases

Opdrachtgevers

BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

Bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

Bekijk case
Afspraak maken

Hoe kunnen we je helpen?

Als betrokken partner helpt BAS Consultancy organisaties om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te halen. Dit doen we door met de kennis en capaciteit van onze interim financials blijvende waarde te creëren. Van business controllers tot financial controllers en auditors: onze consultants beschikken over sectorspecifieke kennis en kennen de financiële uitdagingen van nu en de toekomst. Meer weten over wat de specialisten van BAS Consultancy voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Contact-BAS-Hoe-kunnen-we-je-helpen-als-betrokken-partners

BAS Consultancy
Benoordenhoutseweg 43
2596 BC Den Haag

+31 070 312 20 80
info@basconsultancy.nl