Digitalisering, privacy en security. Is uw organisatie kwetsbaar of weerbaar

25 april 2019

Congres dinsdag 18 juni 2019

Dit is uw kans om u aan te melden voor het congres dat BAS Consultancy op 18 juni a.s. organiseert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

We verzorgen voor u een programma waarin 3 experts, Anouk Vos, Jan Kees de Jager en Ron Geraets, het volgende thema centraal stellen: Digitalisering, privacy en security. Is uw organisatie kwetsbaar of weerbaar?

Deelname is kosteloos (Locatie: Louwman Museum in Den Haag). Meld u hier aan.

Leer van de experts

Digitalisering, robotisering, disruptieve innovatie. Enerzijds brengt het veel nieuwe kansen met zich mee, maar anderzijds maakt het een organisatie kwetsbaar. De vraag is hoe je hiermee moet omgaan en wíe er binnen de organisatie verantwoordelijk voor is. BAS Consultancy zet u graag aan het denken.

Organisaties besteden veel aandacht aan privacy en security en richten zich hierbij voornamelijk op de wettelijke, technische en organisatorische aspecten. Maar in hoeverre zijn organisaties beschermd tegen spionageactiviteiten? Ron Geraets, voormalig directeur Veiligheidsdienst Buitenlandse Zaken, laat op basis van zijn eigen spionageactiviteiten zien dat ‘niets is wat het lijkt’. Anouk Vos, Cyber Security Specialist bij Revnext, bespreekt de belangrijkste cyberdreigingen in Nederland en wat we kunnen doen tegen toekomstige aanvalsmethodieken. Simpele, praktische en effectieve oplossingen.

Als tegenhanger van deze kwetsbaarheden belichten we tot slot de disruptieve innovaties van nu. Jan Kees de Jager, CFO van KPN, heeft een duidelijke visie op de wijze waarop je je moet voorbereiden op deze innovaties. Hij is in staat uit te leggen welke trends je moet omarmen en hoe je deze moet omarmen. Hij houdt zich dagelijks bezig me de kansen die opkomen op het gebied van AI, IoT, Robotics, mobile en meer. Hij ziet in verschillende industrieën nieuwe toepassingen door deze technologieën.

Kijk op de website voor het volledige congresprogramma.

Aanmelden

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, hanteren we een reserveringslijst. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, laten we binnen 3 werkdagen weten of uw aanmelding definitief is. Deelname is kosteloos.

Aanmelden via de website

Meld je hier aan!