BAS Consultancy gaat voor duurzaam

Al sinds onze oprichting in 1998 zijn we bezig met de wereld om ons heen. We dragen bij aan diverse goede doelen en investeren jaarlijks een deel van onze winst in wereldverbeterende bedrijven. Dat doen we niet rechtstreeks, maar via een aan BAS Consultancy gelieerde investeringsmaatschappij: People Planet Profit. Ook zie je ons groene beleid terug in de dagelijkse organisatie: we stimuleren keuzes die duurzaam zijn en geven de voorkeur aan fair trade of biologische producten.

Goed onderwijs voor iedereen

Ben je bekend met de Sustainable Development Goals (SDG’s)? Deze 17 duurzame ontwikkelingsdoelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Niet alleen in eigen land, maar wereldwijd. BAS Consultancy spant zich in voor een onmisbare bouwsteen voor het bereiken van alle SDG’s: kwaliteitsonderwijs.

Of het nu gaat om voedsel, duurzaamheid, gezondheidszorg of veiligheid; onderwijs speelt altijd een rol. Zorg vóór 2030 voor gelijkwaardig en goed onderwijs voor iedereen, geen enkele groep uitgesloten. En zorg voor voldoende mogelijkheden om ook later in het leven onderwijs te volgen.

BAS Consultancy is lid van de Global Campaign for Education; het grootste, wereldwijde netwerk van maatschappelijke organisaties dat opkomt voor het recht op goed onderwijs voor iedereen.