Opdrachten en ervaring

“Als project controller werk ik momenteel bij CAIW. CAIW bestaat sinds 1981 en is de op een na grootste glasvezelprovider van Nederland. Zij bieden kabeltelevisie, telefonie en internet aan. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het in control houden van de huidige projecten. Daarnaast draag ik een steentje bij aan de inrichting van het huidige project control proces waarbij er ook een softwaremigratie zal plaatsvinden.”

Opleiding en ontwikkeling

“Ik heb voor de consultancy gekozen omdat ik merkte dat ik vaak snel verveeld raakte in mijn werkzaamheden. Sinds dat ik bij BAS Consultancy werk, heb ik geleerd om uit mijn comfort zone te stappen doordat de verschillende opdrachten steeds opnieuw van mij vragen om samen te werken met nieuwe mensen in een nieuwe omgeving. Ik probeer altijd cursussen te kiezen die kunnen bijdragen aan de opdracht. En gelukkig zijn ze ook altijd beschikbaar. Momenteel volg ik de training ‘De ideale controller’. Het zet me aan het denken. Verder staat er nog datavisualisatie op de planning en projectmatig werken. Dit zal ook een steentje gaan bijdragen aan mijn ontwikkeling.”

BAS Consultancy als werkgever

“Je wordt bij BAS Consultancy met open armen ontvangen en krijgt de kans om verschillende functies te ervaren. Het is een informele omgeving waarin je gestimuleerd wordt om jezelf te kunnen ontwikkelen. BAS organiseert veel sportieve uitjes en is er tijdens de avondcursussen altijd wel iets gezonds op tafel. Dit jaar wordt er een Estafette run georganiseerd. Ook ik heb mij aangemeld. Leuk om in het weekend met mijn BAS-collega’s de marathon te gaan lopen!”