Opdrachten en ervaring

“Sinds ik bij BAS Consultancy werk heb ik veel ervaring opgedaan. Mijn eerste opdracht was bij een mooie zorgorganisatie, waarbij de nadruk van mijn werkzaamheden op de volledigheid van de WMO omzet lag. Ik heb processen doorgelicht en gestroomlijnd, waaronder het declaratieproces. Nu ben ik als data-analist weer met iets heel anders bezig. Caiway is aanbieder van televisie, internet en telefonie via de kabel en glasvezel. Ik werk voor de marketingafdeling en geef inzicht in de trends. In deze opdracht staan big data centraal. Het begrijpen van de data vergt een sterk analytische blik. De uitdaging in mijn project zit in de complexiteit van de rapportages en het samenknopen van de diverse gegevens. Ik heb een nieuwe rapportagetool gebouwd en mijn excel vaardigheden zijn dan ook sterk verbeterd!”

Opleiding en ontwikkeling

Afgelopen half jaar ben ik gestart aan mijn Post HBO opleiding op tot Qualified Controller. Het is een praktijkgerichte opleiding waarbij ik de stof direct kan toepassen in de praktijk. Zo heb ik laatst een vak organisatie & management gehad waarin diverse leiderschapsstijlen centraal stonden. Ik zag direct hoe in mijn opdracht leiderschapsstijlen van invloed waren op bepaalde situaties in een organisatie. Daarnaast ben ik imijn tweede jaar van intervisie gestart. Het is ontzettend leerzaam om samen met gelijkgestemden te sparren over praktijksituaties en zo tot oplossingen te komen. Als consultant heb ik een brede blik ontwikkeld en draag ik vernieuwende ideeën aan die van toegevoegde waarde zijn voor de klant.”

BAS Consultancy als werkgever

“BAS Consultancy heb ik leren kennen via een consultant die hier al werkte. Door zijn enthousiasme en de mogelijkheid tot het vervullen van verschillende opdrachten binnen finance & control heb ik besloten hiervoor te gaan. Ik voelde mij klaar voor de consultancywereld. Ik had al meerdere werkervaringen opgedaan en merkte dat ik het prettig vond om niet te lang bij één werkgever te blijven. De afwisseling houdt het voor mij spannend. Het fijne van BAS Consultancy is dat het een persoonlijke werkgever is, waardoor je geen nummertje bent.”