Opdrachten en ervaring

“Tijdens mijn eerste opdrachten bij BAS Consultancy heb ik de wereld van subsidies uit meerdere perspectieven mogen bekijken. Bij het Ministerie van VWS ondersteunde ik het team met het verlenen en vaststellen van subsidies. Bij het LUMC bevond ik me juist aan de andere kant van de tafel. Daar heb ik als projectcontroller verschillende subsidies aangevraagd en beheerd.

Op dit moment werk ik voor Exact. Bij deze opdrachtgever was ik in eerste instantie verantwoordelijk voor het inrichten van een customer due diligence proces. Vanuit die rol ben ik aangesteld als projectmanager voor een project dat veel raakvlakken heeft met het customer due diligence project. Zo biedt een opdracht dus ook intern weer nieuwe kansen en dat maakt het werk van een consultant zeer gevarieerd.

Het Learn & Earn dienstverband is voor mij ook een goede toevoeging. Hierin combineer ik de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van een vast dienstverband. Mijn opdracht bij Exact heeft bijvoorbeeld hele drukke periodes, maar af en toe ook wat rustige momenten. Door Learn & Earn kan ik hierin makkelijk zelf mijn uren verdelen zonder dat het me vakantiedagen kost. Dit type dienstverband geeft mij dus een stuk meer vrijheid!”

Opleiding & ontwikkeling

“Op het gebied van opleiding en ontwikkeling biedt BAS goede ondersteuning. Zo hebben de verschillende opdrachten al veel mogen bijdragen aan mijn vakinhoudelijke ontwikkeling. Ook Creating Insights geeft me veel extra mogelijkheden. Ik heb bijvoorbeeld geleerd wat we van Blockchain kunnen gaan verwachten en hoe we deze technologie kunnen toepassen in ons vakgebied. Met de Excel workhops houd ik mijn spreadsheet kennis up-to-date. Basiskennis die je als consultant altijd goed moet beheersen.”

BAS Consultancy als werkgever

“BAS Consultancy is een fijne organisatie. Als consultant werk ik altijd op locatie van de opdrachtgever, maar bij BAS doen ze er alles aan om in contact te blijven. Ook spreekt de organisatie veel waardering uit naar de consultants. Natuurlijk hoef ik niet elke week een bedankje te ontvangen, maar er zijn genoeg organisaties waarbij dit helemaal niet gebeurt. Ook dit zorgt ervoor dat ik plezier heb in wat ik doe en met veel energie kan beginnen aan mijn opdrachten.”