Opdrachten en ervaring

“Sinds januari 2018 ben ik in dienst bij BAS Consultancy en gestart met mijn eerste opdracht bij Mazars. Als senior assistent accountant controleer ik financial services, stichtingen die zich inzetten voor het maatschappelijk belang en NGO’s. Vooral de stichtingen en NGO’s spreken mij erg aan. De aard van deze organisaties ligt binnen mijn interessegebied. Financial services liggen buiten mijn comfortzone maar dit maakt het juist een uitdaging!”

Opleiding & ontwikkeling

“De consultancy past goed bij mij omdat ik het leuk vind om elke keer weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Naast de audit krijg ik ook de mogelijkheid om projecten te doen aan de andere kant van de tafel. Deze verbreding spreekt mij erg aan. BAS Consultancy biedt mij ook de kans om mij te blijven ontwikkelen door het aanbieden van diverse opleidingsmogelijkheden. Ik heb al een aantal trainingen gevolgd aan de Creating Insights University. Mijn opdrachten en het schrijven van mijn masterscriptie zijn goed te combineren. Er wordt rekening gehouden met de werkdruk en er is ruimte om scriptieverlof op te nemen.”

BAS Consultancy als werkgever

“BAS Consultancy is een ambitieuze club en zet in op groei van de organisatie en haar medewerkers. Ik heb gekozen voor BAS Consultancy vanwege de mooie klantenportefeuille. Vooral de zorg en het onderwijs zijn marktsectoren waar ik wat mee wil. Ik ben leergierig, wil veel zien en ik moet er nog niet aan denken om vast te zitten aan één baan. Ik ben dan ook benieuwd naar mijn volgende project!”