Opdrachten & ervaring

“Mijn carrière ben ik gestart bij een Big4 organisatie. In november 2015 heb ik de overstap gemaakt naar BAS Consultancy. Ik vervul hier de rol van Senior IT-Consultant en heb een rol in projecten met de focus op data analytics, audit en risk management. Ik adviseer onze klanten binnen deze vakgebieden. Ik breng de situatie en risico’s in kaart en draag oplossingen aan. Afhankelijk van de aard van de opdracht werk ik mee in de implementatie van ons advies. Dat geeft mij extra voldoening. Ik ben niet specifiek binnen één branche inzetbaar. Zo zijn mijn opdrachtgevers verzekeraars, rijksoverheid, olie- en gas reuzen, bekende spelers in de zorg en Big4 bedrijven. Deze diversiteit houdt mij scherp, daagt me uit en maakt mijn baan dynamisch.”

Opleiding & ontwikkeling

“De grootste verandering voor mij is het feit dat ik me zelf moet positioneren. Daar waar voorheen mijn werkgever het project binnenhaalde, kiest een klant nu specifiek voor mij. Ik ben degene die het vertrouwen moet winnen. Hem of haar overtuigen dat ik de ervaring en kennis in huis heb om de klus te klaren. Mijn ontwikkeling vind ik heel belangrijk. In onze organisatie is gelukkig veel ruimte en budget voor het behalen van certificeringen en kwalificaties. Zo ben ik onlangs de opleiding OSCP, technische security, gestart en staat de CISSP nog op de planning. Zelf geef ik ook trainingen aan interne en externe professionals op het gebied van blockchain, data analytics en IT-audit.”

BAS Consultancy als werkgever

“Via een persoonlijk contact ben ik in gesprek geraakt met Iddo Post. Op dat moment waren er nog geen eigen IT-consultants in dienst en werd er alleen gewerkt met ZZP-ers. Ik wilde graag aan de basis staan van de groei van Security & Compliance binnen BAS Consultancy. De lijnen zijn kort, dat bevalt me goed. Ik schakel rechtsreeks met de directeur, ik heb impact en mijn mening doet er echt toe. Er wordt aanspraak gedaan op mijn ondernemerschap: marktverkenning en het signaleren van kansen voor onze organisatie. Dat past mij goed!”