Opdrachten en ervaring

“Mijn eerste twee jaar bij BAS heb ik in busy season in de audit (bij EY en Mazars) gewerkt en de tweede helft van het jaar heb ik kennis gemaakt met control. In mijn huidige opdracht bij CAIW ben ik primair aanspreekpunt voor de accountantscontrole. Ik verzorg het opstellen van de jaarrekeningen en het contact met de accountant, Deloitte. Ook bewaak ik de gestelde deadlines. Daarnaast help ik met de management rapportage naar de aandeelhouders en met de implementatie van Microsoft Navision. Een veelzijdig pakket aan verantwoordelijkheden. Wat mij vooral aantrekt in mijn rol als consultant is de afwisseling. Alle opdrachten die ik tot nu toe vervuld heb zijn uitdagend geweest. De ene opdracht meer op inhoudelijk vlak, andere opdrachten hebben een enorme boost gegeven aan mijn people skills.”

Opleiding en ontwikkeling

“Mijn persoonlijke leercurve binnen BAS is steil. ik heb mijn audit skills naar een hoger niveau getild en voel me nu uitgedaagd op het gebied van control en consultancy vaardigheden. Ik vind het trainingsaanbod via de Creating Insights University sterk: inspirerende docenten/professoren en de thematiek is actueel. Bij BAS word je beoordeeld en beloond op basis van de uren die je in je ontwikkeling steekt. Op het moment studeer ik één dag in de week aan Nyenrode. Daar wordt door BAS goed rekening mee gehouden.”

BAS Consultancy als werkgever

“De overstap naar BAS heb ik gemaakt om mijn scope te verbreden. Hier krijg ik de kans om een diversiteit aan functies binnen finance te bekleden. Door deze ervaring kan ik mijn visie op het financiële werkveld aanscherpen en krijg ik een completer beeld van de verschillende belangen die spelen. Ik ben een kritische werknemer en maak mijn verwachtingen intern kenbaar. Zo heb ik na twee jaar uitgesproken me puur te willen focussen op control. BAS heeft aan deze wens gehoor gegeven.”