Opdrachten en ervaring

“Als Senior Financial Controller bij Eneco houd ik mij momenteel bezig met verschillende Dutch GAAP vraagstukken die vanuit de organisatie worden voorgelegd naar aanleiding van de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving of ontwikkelingen binnen de organisatie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de laatste review van de statutaire jaarrekeningen en behandeling hiervan door de Raad van Bestuur. In andere recente opdrachten heb ik leiding mogen geven aan 12 medewerkers op de Control en Finance afdeling van PZEM (de Zeeuwse energiemaatschappij) en werk ik mee aan de implementatie van IFRS 9 (FMO) en IFRS 16 (Tele2).”

Opleiding & ontwikkeling

“Sinds mijn start bij BAS Consutancy heb ik met verschillende mensen samengewerkt en ben ik aan de andere kant van de tafel gekomen, als controller. Met name deze functie heeft mij veel nieuwe ervaringen bezorgd, die ervoor zorgen dat ik verder groei in mijn werk en nu met zelfvertrouwen een rol als controller op me kan nemen. Ook het leiding geven aan een team en verdere verdieping in de nieuwe wet- en regelgeving dragen bij aan mijn ontwikkeling tot een succesvolle controller.”

BAS Consultancy als werkgever

“BAS Consultancy is een gezellige organisatie waar een ongedwongen sfeer heerst en je aanwezigheid en bijdrage in het resultaat worden gewaardeerd. Typerend voor BAS Consultancy is dat het menselijk contact voorop wordt gesteld. Dat spreekt mij enorm aan.”