Opdrachten en ervaring

“Na mijn afstuderen ben ik mijn carrière begonnen bij één van de BIG4 organisaties. Daar ben ik van interne business controller doorgestroomd naar IT Advisory. Na enkele jaren als IT consultant werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe stap. Ik zocht een baan waar de inhoud en ontwikkeling van zowel de consultant als de klant centraal staat. Dat BAS Consultancy kennisacquisitie en ideeontwikkeling nadrukkelijk aanmoedigt vind ik een absolute meerwaarde. Als Senior IT Consultant ondersteun ik klanten in hun strategische en operationele IT verandermanagement uitdagingen. Ook ben ik betrokken bij het opleiden van onze (junior) consultants en de propositie van onze dienstverlening.”

Opleiding & ontwikkeling

“Op het gebied van opleiding en ontwikkeling wijkt de aanpak van BAS Consultancy positief af ten opzichte van mijn voorgaande werkgever. Voordat consultants naar de klant gaan worden ze eerst opgeleid tot erkende specialisten. Het opportunisme ten aanzien van omzet is er simpelweg niet. BAS Consultancy kiest altijd voor de lange termijn relatie en voor een constructieve opleiding van haar consultants.”

BAS Consultancy als werkgever

“Bij BAS Consultancy worden nieuwe ideeën en initiatieven gestimuleerd. Voor mij is dit een heel andere dynamiek dan dat ik gewend was. Voorheen hoorde ik vaak “nee, tenzij”. Hier bij BAS Consultancy zegt men “klinkt goed. Hoe gaan we het doen?” Je wordt gefaciliteerd in de uitvoering en beloond wanneer het slaagt. Hierdoor voel ik me niet alleen aangespoord om meer inhoud en kwaliteit te leveren, maar ook om de advisory dienstverlening verder uit te bouwen om klanten nog beter te ondersteunen.”