Digitalisering, privacy en security
Is uw organisatie kwetsbaar of weerbaar?

Dinsdag 18 juni 2019 | Louwman Museum in Den Haag

Digitalisering, robotisering, disruptieve innovatie. Enerzijds brengt het veel nieuwe kansen met zich mee, maar anderzijds maakt het een organisatie kwetsbaar. De vraag is hoe je hiermee moet omgaan en wíe er binnen de organisatie verantwoordelijk voor is. BAS Consultancy zet u graag aan het denken.

Organisaties besteden veel aandacht aan privacy en security en richten zich hierbij voornamelijk op de wettelijke, technische en organisatorische aspecten. Maar in hoeverre zijn organisaties beschermd tegen spionageactiviteiten? Ron Geraets, voormalig directeur Veiligheidsdienst Buitenlandse Zaken, laat op basis van zijn eigen spionageactiviteiten zien dat ‘niets is wat het lijkt’. Anouk Vos, Cyber Security Specialist bij Revnext, bespreekt de belangrijkste cyberdreigingen in Nederland en wat we kunnen doen tegen toekomstige aanvalsmethodieken. Simpele, praktische en effectieve oplossingen.

Als tegenhanger van deze kwetsbaarheden belichten we tot slot de disruptieve innovaties van nu. Jan Kees de Jager, CFO van KPN, heeft een duidelijke visie op de wijze waarop je je moet voorbereiden op deze innovaties. Hij is in staat uit te leggen welke trends je moet omarmen en hoe je deze moet omarmen. Hij houdt zich dagelijks bezig me de kansen die opkomen op het gebied van AI, IoT, Robotics, mobile en meer. Hij ziet in verschillende industrieën nieuwe toepassingen door deze technologieën.

Meld u gratis aan en leer van de experts!

Congresprogramma

16.00
Ontvangst en registratie
16.45
Contraspionage in de fysieke wereld
Spreker: Ron Geraets
17.30
Hoe veilig zijn we in Nederland?
Spreker: Anouk Vos
18.00
Voorbereiding op de disruptieve innovatie
Spreker: Jan Kees de Jager
18.45
Museumbezoek
19.15
Walking dinner
21.30
Einde