ZZP - BAS Consultancy

ZZP

Interim financials

BAS Consultancy werkt samen met gerenommeerde profit organisaties en organisaties binnen de zorgsector en overheden. Voor projecten en versterking van het zittende team zijn we doorlopend op zoek naar interim financials. Overweeg je de overstap tot zelfstandige of ben je al enige tijd werkzaam als ZZP-er, dan komen we graag met je in contact.

Schrijf je in en geef aan waar je naar op zoek bent. Denk hierbij aan het type opdracht, de regio en jouw beschikbaarheid.

We werken intensief samen en bieden je de mogelijkheid om vaktechnische trainingen te volgen. We besteden veel aandacht aan screening, ontwikkeling, coaching en inspirerende kennisevents. Onze investering in gekwalificeerde interim financials draagt bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Onze interim financials volgen trainingen, workshops en vakinhoudelijke kennisevents.

Creating Insights University

De Creating Insights University (CIU) is een door de NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut, waar alle opleidingen, trainingen en cursussen onder vallen. Dit houdt onder andere in dat we het behalen van PE-uren faciliteren. Daarnaast organiseren we veel interessante kennisevents, waar ook jij als zelfstandig professional aan kunt deelnemen.

Jouw profiel

Je hebt ervaring op het gebied van Finance en Control. Werkervaring binnen het bedrijfsleven, de zorgsector of overheid is een pre. Je hebt een flexibele instelling, een professionele uitstraling en kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.

BAS Weekly

Schrijf je in en ontvang het financiële nieuws wekelijks in je inbox.