Learn & Earn - BAS Consultancy

Learn & Earn

BAS Consultancy waarborgt jouw talent en kwaliteit. We zorgen er voor dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en stellen alles in het werk om jouw ambities als consultant waar te maken. Het is onze missie om je binnen een periode van 5 jaar op een prettige en efficiënte manier op te leiden en de weg te wijzen naar de volgende stap in je carrière.

Jouw persoonlijke groei daagt ons uit tot goed werkgeverschap.

Na 3 jaar heb je de mogelijkheid om een Learn & Earn overeenkomst aan te gaan. Learn & Earn is dé tussenfase als voorbereiding op het ZZP-schap. Het is een vast dienstverband met de belangrijkste voordelen van een freelance constructie. Je ontvangt als beloning een percentage van de door jou gerealiseerde jaarlijkse omzet. Heb je even geen opdracht, dan ben je met deze overeenkomst verzekerd tegen een situatie waarin er langdurig geen omzet gemaakt kan worden. Dé ideale tussenfase om jezelf voor te bereiden op het ZZP-schap.

De ervaring

Leon Kester

In dienst sinds juni 2005

Voordat ik in dienst kwam bij BAS Consultancy heb ik 6 jaar financieel administratieve ervaring opgedaan. BAS bood me de mogelijkheid om mijn ervaringen in te zetten op tijdelijke opdrachten binnen voor mij onbekende organisaties. Deze uitdaging, plus het feit dat er ontwikkelingsmogelijkheden waren, gaven voor mij de doorslag om bij BAS in dienst te treden. Destijds was ik 29 jaar.

In de periode daarna zijn er voor mij zowel privé als zakelijk ontwikkelingen geweest. Zakelijk heb ik via BAS een opleiding gevolgd aan de EUR en heb ik al die jaren aansluitende opdrachten gehad. Inmiddels niet alleen gerelateerd aan financiën maar ook projecten behoorden tot de opdrachten. Zo heb ik mezelf steeds breder kunnen ontwikkelen. Privé was ik inmiddels vader geworden en de balans tussen werk en privé werd voor mij steeds belangrijker.  Ik merkte dat het traditionele dienstverband binnen BAS mij niet meer helemaal paste. Ik had behoefte aan iets meer flexibiliteit en vrijheid bij het indelen van mijn werkdagen. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat opdrachtgevers het belangrijk vinden dat dingen gedaan worden. Hierbij is een strak aanwezigheidsregime niet altijd nodig.

In overleg met BAS heb ik gekozen om de overstap te maken naar een L&E dienstverband. Hierbij is mijn inkomen gekoppeld aan mijn omzetbijdrage en mijn kosten. Dit geeft mij meer flexibiliteit bij het indelen van mijn werkzaamheden omdat ik nu meer bezig ben met mijn omzetbijdrage en niet meer met mijn saldo verlofuren (dat is er niet meer). Deze overstap heeft me ook meer bewustwording gegeven over mijn werkelijke kosten (salaris, auto etc). Deze bewustwording zorgt er weer voor dat ik nu ook meer nadenk over bijvoorbeeld kosten en daardoor denk ik ook efficienter hiermee omga. Dit is zowel positief voor BAS als voor mezelf.

Qua werkzaamheden is er niet wezenlijk iets veranderd. De accountmanagers spelen nog steeds een belangrijke rol bij het verzamelen van opdrachten. Na inmiddels 11 jaar dienstverband komt het nog wel eens voor dat opdrachtgevers direct contact zoeken en ik op deze wijze zelf al invulling kan geven aan mijn opdrachten.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.

BAS Weekly

Schrijf je in en ontvang het financiële nieuws wekelijks in je inbox.