Rick Olsthoorn - BAS Consultancy

Rick Olsthoorn

Rick Olsthoorn

Verantwoordelijk, kwaliteitsgericht, integer

In dienst sinds: april 2007
Functie: Financial consultant
Stuur mij een bericht

Record to Report Administrator bij Heineken Nederland

De afdeling van Record to Report is verantwoordelijk voor de aanlevering van diverse financiële rapportages richting Heineken Group. Aan het begin van de opdracht heb ik veel rapportages geoptimaliseerd zodat er eenvoudiger, sneller en flexibeler gerapporteerd kon worden. Het doel hiervan was een gemakkelijkere overdracht van werkzaamheden aan collega´s van het Heineken Global Shared Services Centre in Krakow.

Sinds begin 2016 verzorg ik het functioneel beheer van de financiële kubussen van de Business Intelligence tool. In deze rol ben ik de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Ik ben verantwoordelijk voor gebruiksbeheer, functionaliteitenbeheer, wijzigingenbeheer en transitie. De uitdaging ligt met name in het optimaliseren van de functionaliteiten om daarmee het gebruiksgemak te vergroten.

Carrière en ontwikkeling

Doordat ik bij verschillende opdrachtgevers steeds in andere rollen en situaties terecht kom, ontwikkel ik mezelf snel. Overal doe je weer nieuwe kennis en ervaring op. Ook binnen BAS zijn er genoeg mogelijkheden voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing. Mijn deelname aan 2 jaargangen intervisie heeft mijn blik verbreed en probleemoplossend vermogen vergroot. Met mijn opgedane systeemkennis en Excelervaring ben ik altijd op zoek naar optimalisatie van processen en rapportages. In de afgelopen jaren zijn mijn opdrachten steeds een stukje zwaarder en uitdagender geworden, met als hoogtepunt mijn huidige opdracht bij Heineken Nederland.

BAS Consultancy als werkgever

Ik heb voor BAS gekozen om via financiële detachering een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij verschillende bedrijven. Inmiddels heb ik opdrachten gedaan voor 10 organisaties in verschillende branches, zoals retail, industrie, bouw en vastgoed. Ik kan dan ook zeggen dat ik via BAS mijn doel heb bereikt!

Typerend aan BAS:

Flexibele organisatie met veel mogelijkheden voor ambitieuze financials.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.

BAS Weekly

Schrijf je in en ontvang het financiële nieuws wekelijks in je inbox.