Brechje van der Velden - BAS Consultancy

Brechje van der Velden

Brechje van der Velden

Gestructureerd, teamplayer, betrokken

In dienst sinds: oktober 2015
Functie: Financial consultant
Stuur mij een bericht

Financial Controller bij KPN

Gaat het om financiële cijfers, dan ben ik het aanspreekpunt. Vergelijk het met een financieel adviseur. Afdelingen binnen de business kunnen bij mij terecht met vragen over de volledigheid van de cijfers, forecastcijfers en de tooling rondom de financiën. Daarnaast ben ik sparringpartner voor de Business controller en controleer ik tijdens de maandafsluiting of de cijfers juist zijn en wat de verklaringen zijn tussen de actuals en de forecast. Per kwartaal review ik de balans van KPN Zakelijke Markt. Door de diverse werkzaamheden en de complexiteit van KPN leer ik veel in een korte tijd.

Carrière en ontwikkeling

Ik word enthousiast van de mogelijkheid om als consultant binnen verschillende sectoren en branches te werken. Zo ontdek ik wat goed bij mij past en welke omgeving mij de meeste energie geeft. Daarnaast leer ik hier ook veel van, wat bij een volgende opdracht alleen maar van toegevoegde waarde is.

BAS Consultancy als werkgever

BAS Consultancy is een kleinschalig bedrijf met veel persoonlijk contact. Je ontwikkeling is belangrijk, maar ook het plezier in je werk en je collega’s mag niet ontbreken. Tijdens de sollicitatiegesprekken geeft BAS je ruimte om te ontdekken wat de functie van financieel consultant voor jou kan betekenen en welk carrière-pad hier het beste bij past. De leuke evenementen en uitjes zorgen voor een sterke binding met het bedrijf en belonen het harde werken. Dit zorgt voor waardering en laat zien dat je van toegevoegde waarde bent.

Ik raad de functie van consultant zeker aan! En dan met name aan financials die in korte tijd een brede ervaring willen opdoen, die de tijdelijke functie snel eigen maken en die makkelijk contact leggen met collega’s. Ook als je niet precies weet wat voor sector het beste bij je past, maar je jezelf wel wilt blijven ontwikkelen, is BAS Consultancy geschikt als werkgever.

Typerend aan BAS:

BAS Consultancy is een kleinschalig bedrijf waar je ontwikkeling voorop staat, maar waar ook het plezier in je werk en met je collega’s niet mag ontbreken.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.

BAS Weekly

Schrijf je in en ontvang het financiële nieuws wekelijks in je inbox.