Creating Insights University - BAS Consultancy

Creating Insights University

Creating Insights University

Door volop te investeren in persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, halen we het beste uit jou als consultant. Gedurende het dienstverband leiden we onze consultants op. Denk hierbij aan trainingen gericht op vakinhoudelijke kennis en trainingen die juist inspelen op competenties die ertoe leiden dat je een nog betere consultant wordt dan je al bent. Naast de basis die je nodig hebt om projecten tot een goed resultaat te brengen, is het ook belangrijk dat je op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen binnen het financiële werkveld. Juist daar ligt voor de opdrachtgever de toegevoegde waarde.

BAS Consultancy werkt hiervoor samen met de Creating Insights University (CIU); een door het NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut dat zich richt op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van hoogopgeleide professionals. De kennis en ervaring die de CIU de afgelopen jaren binnen het werkveld heeft opgedaan zetten zij in om passende opleidingen te ontwikkelen om talent continu verder te brengen. Door actuele kennis te bieden en in te spelen op de vraag vanuit de markt positioneert de CIU zich als expertise partner op het gebied van finance, audit, data en security. De intensieve samenwerking die wij met de CIU zijn aangegaan biedt jou de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van het ruime opleidingsaanbod.

Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om passende opleidingen te ontwikkelen en je talenten continu verder te brengen.

Klanttevredenheid en ontwikkeling

Dat we permanente ontwikkeling heel belangrijk vinden zie je terug in ons beoordelingssysteem, waarbij je uitsluitend beoordeeld wordt op de aspecten klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling. De gedachte is natuurlijk dat tevreden klanten leiden tot meer vraag en dat meer vraag leidt tot meer interessante potentiële opdrachten. In combinatie met de diverse trainingen en kennisevents die de CIU organiseert houden we jouw vakkennis altijd up-to-date.

Erkende PE-instelling

De Creating Insights University (CIU) is een door de NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut. Jaarlijks wordt de inhoud van het opleidingsaanbod getoetst. Dit geeft jou de garantie dat je te maken hebt met een actueel aanbod dat voldoet aan de minimale kwaliteitseisen van het NBA. Consultants met een RA-, RC- en RE-titel kunnen hun PE-uren via de CIU registreren.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.

BAS Weekly

Schrijf je in en ontvang het financiële nieuws wekelijks in je inbox.