Best Workplace - BAS Consultancy

Best Workplace

Als onderdeel van Creating Insights zijn wij er trots op dat zij de titel Best Workplace draagt. We onderscheiden ons op het gebied van goed werkgeverschap.

Er heerst een open cultuur waarin alles bespreekbaar is

Onze medewerkers hebben vertrouwen in het management, zijn trots op wat ze doen en hebben plezier met hun collega’s. Het gaat hierbij niet alleen om tevreden medewerkers, maar ook om medewerkers die het beste uit zichzelf halen. Wanneer iedereen dat doet kan het niet anders dat het de prestaties van de hele organisatie ten goede komt. Dit spreekt ons aan.

Werknemers worden uitgedaagd om zelf nieuwe dingen te ontdekken

Naast inzicht in de mate waarin ons werkgeversbeleid wordt gewaardeerd, levert een actieve focus op goed werkgeverschap ook andere resultaten op. Het GPTW projectteam zet zich hier voor in. Het team bestaat uit betrokken medewerkers, die zich bezighouden met doorlopende ontwikkeling en verbetering. Het investeren in een cultuur van vertrouwen, trots en plezier is een goede basis voor het realiseren van jouw persoonlijke doelen en onze gezamenlijke doelen.

Stabiele organisatie met veel oog voor de medemens

De ontwikkeling die we doormaken hebben we te danken aan de inzet van onze medewerkers. Samen zetten we ons in om BAS Consultancy als werkgever nog aantrekkelijker te maken. Hier gaat het om optimale prestaties van organisatie én medewerkers.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.

BAS Weekly

Schrijf je in en ontvang het financiële nieuws wekelijks in je inbox.